ŠVN Debeli Rtič

Današnjega dne smo se veselili še posebej, saj smo nekateri prvič doživeli vožnjo s kajaki. V spremstvu reševalca in učiteljev smo s kajaki prevozili velik del morske obale in opazovali izjemno okolico Debelega rtiča.
Ko je sonce zašlo, smo odšli na pohod z lučkami med vinogradi, kjer smo v daljavi opazovali sosedno Italijo, mesto Trst, Marijino svetišče na Vejni, grad Miramar, …
Zaspali smo z mislijo na dom in domače. Se vidimo kmalu!

Današnji dan smo zopet izkoristili predvsem za plavanje. Najvztrajnejši tekači so pred sončnim vzhodom tekli do mejnega prehoda z Italijo, ostali pa smo se takoj po zajtrku odpravili na pohod. Sončno in toplo vreme nam je, poleg plavanja, hoje in teka, dopuščalo tudi čas za krepitev moči in nabiranje kondicije na različnih napravah. Z veseljem smo se razdelili tudi v skupine in odigrali prijateljske tekme nogometa, košarke in odbojke.
Ko je bilo sonce najmočnejše, smo sedli v senco in z veseljem krepili tudi socialne veščine s pomočjo različnih iger.

Prvi dan smo izkoristili do konca – plavali smo v morju, v zunanjem in notranjem bazenu. Sprehodili smo se po zanimivi okolici posestva in opazovali izjemno morsko naravo. Zvečer smo se ob zanimivih aktivnostih spoznavali in plesali.
Prijetno utrujeni in v nestrpnem pričakovanju novega dne smo legli k počitku.

Srečno prispeli 🙋‍♂️ in se že kopamo!

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost