3. razred – Terme Čatež

Tretješolci smo srečno prispeli v Terme Čatež. Po prihodu smo odšli v svoje sobe in se razpakirali. Sledilo je kosilo. Po kosilu smo se odpravili na pohod po okolici. Danes nas čaka še plavalni preizkus. Zelo uživamo in vas lepo lepo pozdravljamo.
 
Učiteljica Vilma in Barbara
Plavalni tečaj – 2. dan
Včeraj, v torek, smo po večerji odšli do broda na Savi. Ogledali smo si pravi splav, ki pa žal, zaradi nizkega vodostaja, ni vozil. Po ogledu smo se posladkali še s sladoledom. Zelo smo uživali. Danes, v sredo, smo se po zajtrku hitro preoblekli v kopalna oblačila in na bazen prišli prvi :). Sledilo je plavanje in uživanje na gusarskem otoku. Kakšno veselje! Po kosilu smo imeli tudi piknik.  Današnji dan bomo zaključili v plesnem vzdušju. Komaj čakamo!
Plavalni tečaj – 3. dan
Včeraj zvečer se je pred slaščičarno Urška odvijal pravi plesno-pevski žur. Tako smo peli, plesali in se zabavali, da smo k plesu privabili še druge obiskovalce. V prihodnjih dneh lahko pričakujete tudi kakšno poštno presenečenje. Današnje dopoldansko plavanje smo preživeli v notranjih bazenih. Po kosilu smo se posladkali s sladoledom. Zelo uživamo in čas kar prehitro teče …
Današnji večer pa bomo preživeli na igralnih avtomatih v mini kazinoju.
 

Plavalni tečaj –zadnji dan

V petek smo po zajtrku uredili naše sobe in spakirali kovčke. Še zadnjič smo odšli na bazen, kjer smo opravili plavalni preizkus in uživali na toboganih. Po plavanju smo se preoblekli in počasi odšli proti domu. Žalostni, ker je konec, a veseli, da vidimo starše in jih objamemo. To je bil najboljši plavalni tečaj!

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost